Subsidies en het belang van groene en gezonde schoolpleinen

Op groene schoolpleinen komt minder pestgedrag voor en ze bevorderen de gezondheid van kinderen. Bovendien zijn groene schoolpleinen leerzaam, aantrekkelijk en avontuurlijk; ze zorgen voor biodiversiteit en leveren een bijdrage aan het klimaat- en watervriendelijk maken van de omgeving

Dekowood heeft de afgelopen jaren met behulp van leveranciers talrijke groene schoolpleinen opgeleverd en beschikt over de nodige expertise om samen met scholen en andere partners een gezond en groen schoolplein te bewerkstelligen. Het gebruik van duurzame, gerecyclede en gecertificeerde houtsnippers uit Nederland afkomstig  zorgt ervoor dat grondstoffentekorten en de CO2 uitstoot zo beperkt mogelijk blijven beperkt blijven.

De provincies Noord-Brabant en Overijssel (vanaf medio september 2018) geven een subsidie vrij voor het vergroenen en onttegelen van schoolpleinen.

In verband met onze affiniteit en contact met de provincies zijn wij instaat u verder te helpen met de aanvraag en voor verder deskundig advies betreffende ontwerp en inrichting.

Via onderstaande pagina kunt u direct uw subsidieaanvraag indienen;

Vraag hier uw subsidie aan voor Schoolpleinen van de Toekomst in de Provincie Noord-Brabant

Voor meer informatie of een afspraak neem vrijblijvend contact met ons op:

info@dekowood.nl