Vernieuwde speelplek Trimbaan in Biddinghuizen

In Biddinghuizen is hard gewerkt om de grote speelplek aan de Trimbaan in zijn geheel op te knappen. Het verouderde piramide klimnet is vervangen en de grindlaag als ondergrond is verwijderd.

De Gemeente Dronten, als pleitbezorger voor natuurlijk spelen en voorstander van duurzame speelelementen, heeft een fraai klim-en klautertoestel gekozen om de kinderen tegemoet te komen. Zoals bij meerdere speelplaatsen in Dronten ging de voorkeur voor een veilige valondergrond wederom naar de Dekowood houtsnippers. Een deel van het grind is gebruikt als drainagelaag onder de houtsnippers om het hemelwater snel af te voeren.

De realisatie van de fraaie speelplek is vakkundig uitgevoerd door Spereco Speeltoestellen en Straatmeubilair en Schlepers Cultuurtechniek uit Lelystad. Biddinghuizen is een super speelplek voor de kinderen rijker!