Sprookjes komen tot leven

In 1973 is Sprookjes Wonderland begonnen met een kabouterpop maar al gauw zijn er door aanhoudend succes andere popfiguurtjes ontstaan en bijgeplaatst die binnen de stad Enkhuizen tot op heden voor veel kindervertier zorgen. Dit wonderland vol sprookjesachtige figuren heeft zich tot een volwaardig themapark ontwikkeld in Noord-Holland de afgelopen decennia.

Het gehele ontwerp van bouw, de inrichting en uitvoering van voorstellingen van het park is in eigen beheer van de familie. Dit is buitengewoon bewonderingswaardig.

Momenteel is het themapark gehuisvest aan het Enkhuizerzand vanwege de volop beschikbare ruimte. Het gezellige park richt zich op families met jonge kinderen waarin sprookjes tot de verbeeldingen spreken.

Inmiddels is het park voorzien van vele attracties, voorstellingen, sprookjesbos, kasteel, siertuinen en een heus Heksendag. De speeltuin is op een duurzame wijze ingericht. Als valdempende ondergrond is Dekowood houtsnippers toegepast die naast veiligheid een echte natuurlijke uitstraling heeft. Inmiddels is ook bij andere attracties en voorzieningen Dekowood ingezet. De voordelen zijn talrijk: onkruidwerend, bevordering zandbodemstructuur, besparing sproeiwater en een geweldige aanblik.

Kortom, Sprookjes Wonderland verwelkomt iedereen met kinderen om komend seizoen langs te komen!